Wandelen met Aandacht voor…

Om anderhalf uur te wandelen met mensen die vergelijkbaar verlies hebben geleden. Om elkaar hierin te herkennen en erkennen. Om stil te staan bij wat afgenomen is. Om te genieten van wat we hadden. Om in lichtheid om te kijken en ons te koesteren in wie we hebben gekend. Om elkaar te erkennen dat het zo’n pijn doet. Om nog even te ontspannen met een koffie en wat lekkers. En… Om met nieuwe energie weer naar huis te gaan.

Onderweg zullen we verschillende keren stilstaan op een mooi plekje in de natuur voor een mooie handeling, fijne woorden of om even te luisteren naar muziek. Er zal tijd zijn om elkaar te ontmoeten, te zien en te horen!

De wandeling gaat door weiden en over paden. Getraind hoeft u niet te zijn, wel kan het nat of wat ongelijk zijn. Trek comfortabele wandelschoenen en kleding aan. Samen een stukje oplopen, met aandacht voor elkaar, loopt u mee? Welkom!

De volgende data zijn gepland:

Wandeling met Aandacht voor ouders van overleden kinderen. Woensdag 16 juni om 19.00 uur

Wandeling met Aandacht voor nabestaanden die hun dierbare verloren aan Corona. Zaterdag 10 juli om 15.00 uur

Wandeling met Aandacht voor mensen die rouwen. Donderdag 9 september om 19.00 uur

Opgeven kan door een mail te sturen aan marieke@rouwspreker.com. Vermeld daarin uw naam, met hoeveel personen u wilt komen en de naam van uw dierbare.