Herdenking

Het afgelopen jaar zijn mensen soms in eenzaamheid overleden. Nabestaanden zijn misschien achtergebleven met een groot gevoel van onmacht en het afscheid heeft vaak plaats gevonden met minder mensen dan gewenst. Op grotere afstand en zeker met minder knuffels en persoonlijk contact!

Gelukkig heeft het kleinschalige soms ook gezorgd voor een fijn intiem afscheid. Erehagen zijn indrukwekkend en via een livestream kan er meegeleefd worden.

En toch… kan het zijn dat door de beperkingen van het afgelopen jaar een afscheid niet volledig en compleet heeft kunnen zijn. Kan het zijn dat er nog behoefte is om het afscheid ‘af’ te maken. Kunnen er nog ongezegde woorden zijn.

Ik maak graag vrijblijvend een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Voor een herdenking waar meer naasten bij kunnen zijn, zodra de regels het toelaten. Voor een herdenking met rust om de dierbare nog één keer in het licht te plaatsen, fijne woorden voor te vinden en een mooie handeling te verrichten. Op een mooie locatie, op een goed tijdstip. Er is zoveel mogelijk!

Als afsluiting… Maar vooral als nieuw begin om met liefde en goede herinneringen op terug te kunnen kijken!